Facts About verificare istoric masina Revealed

Fiecare dintre cele 17 caractere din seria de sasiu conține informații relevante despre vehicul. Seria de sasiu poate fi utilizată pentru a întocmi o verificare a istoricului masinilor 2nd-hand, mopedelor, autorulotelor sau oricăror autovehicule.

The data supplied inside the Bumper Market is run by facts from dealerships about The usa and personal third-celebration sellers. We haven't independently verified the data as precise or updated.

Cea mai convenabilă metodă de a detecta de la distanță frauda privind kilometrajul și accidentele

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de important este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Bumper reports might contain liens, product sales listing heritage, title registrations and about 50 title brand name checks to assist you to make the proper choices when acquiring a automobile.

Structura codului de identificare internațională a producătorului este puțin diferită atunci când vehiculul nu este produs în masă.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la care trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Aceasta este cea mai scurtă secțiune și are un singur caracter – o „cifră de Management”. Această cifră este rezultatul unei operații matematice, folosind toate celelalte caractere ale VIN-ului într-o formulă.

Първи знак – показва мястото на производство на автомобила

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Pentru a encounter o verificare a istoricului km in aplicatia RAR, urmeaza pasii simpli descrisi mai jos. Aplicatia poate fi accesata pe internet site-ul oficial al Registrului Auto Roman.

Bumper Car Background products and services are primarily based only on details supplied to Bumper. Bumper doesn't have the whole background of every car or truck.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un component esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate citeste mai mult despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta si siguranta in industria auto.

De asemenea, poti afla detalii despre knowledge accidentului, precum si despre facturile de service asociate reparatiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *